Cascade Cambridge

✓ 10 jaar garantie,

✓ Topflex matras van Mesamoll met rek patroon,

✓ Alleen de beste materialen.

Met deze actie zijn de prijzen zo absurpt laag dat wij hier niet mee mogen adverteren. Kom daarentegen naar de winkel en profiteer van kortingen van 40%. Wij verzekeren u dat het de moeite waard is om een bezoek aan onze winkel te brengen.

Beschrijving

Cascade Cambridge

De Cascade Cambridge; een waterbed met zogehete “boxspring-look” en een prachtig gebogen achterwand. Dankzij deze unieke vorm krijgt de Cascade Cambridge een elegante en warme uitstraling. Ook het comfort wordt verbeterd. De gebogen achterwand nodigt uit om comfortabel tegenaan te rusten. Een hoge instap complimenteert het comfort. De Cambridge is een bed dat zowel in een klassiek als een modern interieur uitstekend tot zijn recht komt.

De Cascade Cambridge is in 3 uitvoeringen leverbaar:

• Het model Cambridge-Basic is een model waarbij de tijk functioneert als een hoes waarin het gehele waterbed wordt opgebouwd.

• Het model Cambridge-Split is een waterbed dat met deelbare schuimrubberranden is uitgerust. Hierdoor ontstaat niet alleen in technische opzicht een beter bed maar ook het ligcomfort wordt verbeterd.

• Het model Cambridge-Carribean is een elektrisch verstelbaar waterbed. Het hoofdeinde kan traploos in hoogte versteld worden. Zo verkrijgt u de positie die voor u het meest comfortabel is.