Cascade Watermatras

✓ 10 jaar garantie,

✓ Topflex matras van Mesamoll met rek patroon,

✓ Alleen de beste materialen.

Met deze actie zijn de prijzen zo absurpt laag dat wij hier niet mee mogen adverteren. Kom daarentegen naar de winkel en profiteer van kortingen van 40%. Wij verzekeren u dat het de moeite waard is om een bezoek aan onze winkel te brengen.

Beschrijving

Cascade Watermatras

De drie zekerheden van Cascade:

  1. Ongekend hoge kwaliteit

  2. Bijzonder comfortabel slapen

  3. Zorgeloos slapen met Cascade haar servicegaranties

Wie een perfecte nachtrust wilt en zonder zorgen gebruik wilt maken van zijn waterbed neemt een Cascade. Daar wil je nooit meer van af.

Meer informatie:

Geschiedenis:

Cascade, een groots watermatras dat de test der tijden heeft doorstaan zonder problemen:

Al sinds de jaren 80 is Cascade een waar begrip op het gebied van slapen op waterbedden.
Door de jaren heen heeft Cascade stand gehouden en zich onderscheden van de concurrentie met een hoogwaardige kwaliteit, bijzonder hoog comfort & ongekend hoge servicegaranties. Wie probleemloos wilt slapen; kiest simpelweg voor Cascade.

Productie:

Koopt u Cascade? Dan koopt u een hoge kwaliteit watermatras die volgens Amerikaanse en Nederlandse standaarden geproduceerd wordt:

De Cascade watermatrassen worden vanuit de Verenigde Staten als halffabricaat aangeleverd.
In Nederland worden de matrassen voorzien van een bijzonder hoge kwaliteit stabilisatiesysteem en verder afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat Cascade watermatrassen verzekert zijn van een topkwaliteit en een uitzonderlijk lange levensduur.

Service:

Zorgeloos slapen. 10 jaar garantie op lasnaden & 5 jaar garantie op de fibermat. Ongekend bij andere fabrikanten, standaard bij Cascade. 

Cascade haar producten zijn van een ongekend hoge kwaliteit. Om de daad bij het woord toe te voegen geeft Cascade een volledige 10 jaar fabrieksgarantie op de lasnaden van het watermatras. En 5 jaar op de fibermat.

Kwaliteit:

Cascade onderscheidt zich van andere watermatrassen op een aantal punten:

  1. Het Topflex Vinyl- systeem, een rek patroon in het MesaMoll 2 vinyl zorgt voor verhoogd comfort doordat het een verbeterde aansluiting van het lichaam realiseert ten opzichte van een glad vinyl.

  2. Doordat de lasnaden zich bevinden aan de onderzijde van het matras & de hoeken dubbel gelast worden van binnenuit kan Cascade probleemloos slapen verzekeren. Deze toepassingen zorgen voor een ontzettend verbeterde levensduur tegenovermatrassen die dit niet hebben.

  3. De bodem van het Cascade watermatras is gemaakt van het zogehete “Dura Heat” vinyl. Dit speciale vinylsoort zorgt voor een betere warmte geleiding. Dit resulteert in een aangenamer en stabieler slaapklimaat met lagere stroomkosten.

  4. Geknoopte stabilisatiematten – Doordat Cascade watermatrassen haar, van hoogwaardige kwaliteit, fibermatten vast knoopt en verankert verandert het vormende,ondersteunende & drijvende vermogen van het materiaal niet.Cascade watermatrassen gebruikt een hoogwaardige kwaliteit geknoopte stabilisatiematten. Deze stabilisatiematten zijn geknoopt en verankert aan de bodem.

    Doordat deze stabilisatiematten bestaan uit gesloten thermisch gebonden polyestervezels is een bijzonder hoog herstellend vermogen gerealiseerd. Dit alles komt niet alleen de kwaliteit, maar ook het comfort in hoge mate ten goede.

  5. Als enige fabrikant durft Cascade een volledige 10 jaar fabrieksgarantie te geven op de lasnaden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.