Cascade Rio

✓ 10 jaar garantie,

✓ Topflex matras van Mesamoll met rek patroon,

✓ Alleen de beste materialen.

Met deze actie zijn de prijzen zo absurpt laag dat wij hier niet mee mogen adverteren. Kom daarentegen naar de winkel en profiteer van kortingen van 40%. Wij verzekeren u dat het de moeite waard is om een bezoek aan onze winkel te brengen.

Beschrijving

Cascade Rio

De Cascade Rio het paradepaardje van Cascade’s collectie. Een robuuste achterwand, twee nachttafeltjes en een prachtig afgewerkt geheel zorgen er voor dat de Cascade Rio een aanwinst is voor iedere kamer. Een elegante potenset & een hoge instap siert het geheel waardoor alles naadloos op elkaar doorloopt.

De Cascade Rio is in 3 uitvoeringen leverbaar:

• Het model Rio-Basic is een model waarbij de tijk functioneert als een hoes waarin het gehele waterbed wordt opgebouwd.

• Het model Rio-Split is een waterbed dat met deelbare schuimrubberranden is uitgerust. Hierdoor ontstaat niet alleen in technische opzicht een beter bed maar ook het ligcomfort wordt verbeterd.

• Het model Rio-Carribean is een elektrisch verstelbaar waterbed. Het hoofdeinde kan traploos in hoogte versteld worden. Zo verkrijgt u de positie die voor u het meest comfortabel is.