Waterbed Conditioner

Vanaf: €7.95

Waterbed conditioner van Protect is dé conditioner om uw waterbed fris te houden. Voeg ieder halfjaar een flesje van deze waterbed conditioner toe, en uw matras blijft vrij van nare luchtjes, algengroei & bacteriën.

Protect Waterbed Conditioner zorgt, tevens, voor een verlengde levensduur van uw watermatras. Het concentraat van de Protect waterbed conditioner is namelijk niet schadelijk voor de ondersteunende matten of het vinyl. Zo blijft het water, en tevens de materialen, in een optimale staat.

Wel is het belangrijk om het vinyl te reinigen. Wij raden daarvoor Protect vinyl cleaner aan.

  • Selecteer uw hoeveelheid:

    • 15.9 €
    • 37.95 €
    • 59.5 €

Beschrijving

Waterbed conditioner van Protect is dé conditioner om uw waterbed fris te houden. Gemaakt van zuivere, kwaliteits materialen. Voeg ieder halfjaar een flesje van deze waterbed conditioner toe, en uw matras blijft vrij van nare luchtjes, algengroei & bacteriën.

Protect conditioner zorgt, tevens, voor een verlengde levensduur van uw watermatras. Het concentraat van de Protect conditioner is namelijk niet schadelijk voor de ondersteunende matten, de fibermatten, of het vinyl. Zo blijft het water, en tevens de materialen van het watermatras, in een optimale staat. Dit resulteert in een fijnere slaapervaring.

1 Protect conditioner flesje is goed voor een bescherming van een half jaar, per matras. Heeft u dus twee matrassen? Dan zijn twee flesjes geadviseerd.

Voor een verbeterde levensduur is het ook belangrijk om het vinyl te reinigen. Wij raden daarvoor Protect vinyl cleaner aan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.