Veelgestelde vragen

“Een waterbed. Wordt ik daar niet zeeziek van? Dat blijft toch nabewegen?”

Niets is minder waar.

Tussen een waterbed en een waterbed zit een wereld van verschil. De dikte en kwaliteit van het vinyl, de kwaliteit van de fibermat en de methode van assemblage bepalen veel voor de kwaliteit en de totale ligcomfort van het matras.

Maar het belangrijkste aspect met betrekking tot het “nabewegen” is de stabilisatie. Zoals de naam zegt: De stabilisatie zorgt voor een stabiel watermatras en bepaald in feite de hardheid.

Wilt u direct stil liggen? Dan is een 80% tot 120% stabilisatie een aanrader. Heeft u toch liever een water ervaring? Dan kunt u altijd kijken naar een lagere stabilisatie. Onze slaapexperts helpen u graag verder voor een goed, op maat gemaakt en persoonlijk advies. 

“Ik heb een houten vloer. Een waterbed is daar veel te zwaar voor”

Een waterbed maakt gebruik van zogeheten “gewichtsverdelers”. Deze verdelen de druk (dus: het gewicht) over de gehele oppervlakte waardoor het gewicht per m² minder is dan 3 volwassen personen. Een waterbed is dus beschikbaar voor iedere soort vloer. Wilt u toch zekerheid? Neem dan contact met ons op en laat uw vloer keuren door onze slaapexperts.

Klantenservice waterbeddenmarkt.nl
Bel waterbeddenmarkt.nl
Mail waterbeddenmarkt.nl

Wanneer wij bereikbaar zijn:

U kunt het team van Waterbeddenmarkt.nl bereiken van 08:00 tot 21:00 vanaf maandag tot en met zondag. Wij zijn de hele week bereikbaar en staan altijd klaar voor U.